Nieuws

Viert Elspeet Koningsdag volgend jaar ook samen?


Koningsdag ligt alweer even achter ons en het bestuur van Oranjevereniging Elspeet heeft de centen geteld en de rekeningen betaald. Het bestuur kijkt met trots terug op het afgelopen jaar. Op een enkele klacht na hebben we vele dorpsgenoten kunnen enthousiasmeren voor ons programma.Eerlijk is eerlijk het geeft toch een kick om te zien dat de dagen zijn verlopen zoals we samen hadden gehoopt.

Voorafgaand aan het seizoen waren er personele problemen. Na jarenlange trouwe dienst heeft Henri van Asselt besloten niet verder te kunnen als voorzitter van de Oranjevereniging. Dat gat hebben we niet kunnen dichten ondanks verwoede pogingen. Omdat een opvolger zich niet spontaan aandiende is Alice van de Steeg in dat gat gesprongen met dien verstande dat het een oplossing zou zijn voor dit jaar. Daar komen we direct bij de kern van dit schrijven; volgend jaar zal het bestuur zoals het er nu naar uit ziet overblijven met 2 mannen en 1 dame. Hoe leuk het ook is dit is niet haalbaar. Het bestuur heeft dan ook moeten besluiten dat met de huidige bezetting volgend jaar geen activiteiten georganiseerd kunnen worden. Met pijn in ons hart, want dit kan toch eigenlijk niet?

Je hoeft niet gestudeerd te hebben. Aanstekelijk enthousiast zijn, je verantwoordelijk voelen, kunnen organiseren, delegeren en houden van een feestje is meer dan voldoende.

Zeg het maar Elspeet. Vinden we het samen vieren op Koningsdag echt belangrijk genoeg? Willen we weer zo’n fantastisch feest? Willen we weer een kinderavond? Willen we weer zo’n zinderende sterrit met aansluitend de onvolprezen lichtbak?
Laten we samen het dorp levendig en leefbaar houden. 

Laat wat van je horen via info@ove-elspeet.nl of bel ons:
Hesse Hoeksma: 06-57145241
Erik Hop: 06-51005030
Elsbeth Juffer: 06-12294994