Nieuws

Oranjevereniging- de stand van zaken kort voor Kerst 2019


Beste dorpsgenoten,
 
Op 26 november 2019 heeft de Oranjevereniging Elspeet een speciale ledenvergadering gehouden. Het doel van deze vergadering was om samen te komen tot een goede organisatie van evenementen, nu en in de toekomst.
Wij hebben een goede discussie gehad over de moeilijkheid om met (te) weinig mensen toch activiteiten te kunnen organiseren.
Uiteindelijk hebben wij van onze leden op die avond directe ondersteuning gekregen. Het bestuur is uitgebreid met Marianne de Bruin, en Alice van der Steeg organiseert met een aantal andere mensen de kinderavond. Een aantal andere leden hebben toegezegd om in de voorbereiding en op de dagen zelf te assisteren. Daar zijn wij erg blij mee!
 
Dit betekent dat de Oranjevereniging Elspeet met goede zin van plan is om in 2020 de volgende feestjes te organiseren:
De kinderavond, op 2 mei 2020
Een feest op Koningsnacht, op 24 april 2020
Aubade en Spellen op Koningsdag, 27 april 2020
Sterrit, op Bevrijdingsdag, 5 mei 2020 en het verwelkomen van de estafettelopers met het bevrijdingsvuur 
Eigenlijk zijn dit dus vier feestjes die moeten worden georganiseerd!
 
Wij als bestuur hebben, mede door de gehouden discussies het idee gekregen dat we vier clubjes mensen willen gaan samenstellen, die elk een van deze feestjes organiseert. Een van de bestuursleden is daar lid van en helpt mee. In het bestuur zorgen wij voor de afstemming tussen de verschillende feestjes.
 
Hierbij willen wij dus mensen, jong of oud, man of vrouw, oproepen om deze clubjes vorm te geven! Wat is er nu leuker dan vier feestjes te organiseren voor ons allemaal? Goede ideeën, organiseren, ondernemen met gezond verstand om uiteindelijk een leuk feest te vieren, dat lijkt ons voor geen enkele inwoner te hoog gegrepen. Kortom, laat je horen, het is ontzettend leuk om te doen en heel goed voor de leefbaarheid van het dorp Elspeet. En, wat houdt je tegen om het met je vrienden of vriendinnen samen te doen? Samen met ons gaan we in 2020 fijn feestvieren!
 
Succes met het bedenken welk feestje je wilt organiseren en laat het ons zsm weten!
Het bestuur van de Oranjevereniging
Email: oveelspeet@gmail.com
 
Marceline Buurman
Hesse Hoeksma-0657145241
Erik Hop
Erwin Elbertsen
Marianne de Bruin